venerdì 13 marzo 2015

Η Κοινότητα της Πάρμας στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού

Ενημέρωση του Ζαχαρία Κρυπωτού, προέδρου της Κοινότητας

Η Κοινότητα μας συνεχίζοντας στον ίδιο δρόμο και θέλοντας να είναι πάντα χρήσιμη για το συνάνθρωπο και τη πατρίδα μας, συνεχίζει να ξεχωρίζει με τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης προς την αγαπημένη μας πατρίδα, την Ελλάδα!

Έτσι ύστερα από μία σειρά σημαντικότατων συνεργασιών με τους Γιατρούς του Κόσμου, με το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πτολεμαΐδας, με το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο για παιδιά με κινητικά και νοητικά προβλήματα του Δήμου Μονεμβασίας, με την Εθνική Ομάδα Ξιφασκίας αναπήρων, ξεκινά μια πολύ σημαντική συνεργασία με το Σύλλογο μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, "Το Χαμόγελο του Παιδιού"!
Το σύλλογο και εθελοντικό οργανισμό για τα παιδιά με τα πολλά σπίτια του σε όλη την Ελλάδα, που φιλοξενεί ορφανά, ανάπηρα, άρρωστα και κακοποιημένα παιδιά, συνοδεύοντας τα μέχρι την ενηλικίωση τις σπουδές και την απόλυτη αυτονομία τους!

Αυτή τη χρονιά, όπως ήδη ανακοινώσαμε εδώ και καιρό και παρουσιάσαμε στο τελευταίο μας απεριτίφ στις 14/12/2014, τα έσοδα από τη πώληση του νέου Ημερολογίου της Κοινότητας μας για το 2015, δόθηκαν στο "Χαμόγελο του Παιδιού"!

Το ποσό της δωρεάς ανέρχεται σε 2000,00 ευρώ και κάνοντας ένα μικρό παράδειγμα, το ποσό αντιστοιχεί σε δύο μήνες θέρμανσης για τρία από τα σπίτια του συλλόγου!

Σας επισυνάπτω: 

1. τις φωτογραφίες από τη πρώτη μας γνωριμία και τη συνάντηση με τη παράδοση του ημερολογίου για το 2015, στα γραφεία του συλλόγου, Αθήνα - Μαρούσι 18/12/2014.
2. τη φωτογραφία με την απόδειξη είσπραξης των χρημάτων, που εστάλη με ταχυδρομείο και έφτασε πριν λίγες μέρες.
3. τη φωτογραφία με το ευχαριστήριο γράμμα προς τη Κοινότητα μας και όλους εσάς που με τη συμβολή σας βοηθήσατε στη πραγματοποίηση! Το γράμμα έφτασε ταχυδρομικά μαζί με την απόδειξη.
4. την ιστοσελίδα του Χαμόγελου και κάποια χρήσιμα και σπουδαία βίντεο για να ενημερωθείτε καλύτερα, για το σπουδαίο έργο και την αποστολή του συλλόγου!

Η Κοινότητα μας θα συνεχίσει σε αυτό το δρόμο με όλες τις δραστηριότητες της και φυσικά υπολογίζει και θέλει την έντονη συμμετοχή όλων σας καθώς και τη δραστηριοποίηση σας! Όλοι μαζί σίγουρα μπορούμε να καταφέρουμε πολύ περισσότερα! 




Nessun commento:

Posta un commento